Welkom bij Luxueuze Bikes!

Bij Luxueuze Bikes in Rotterdam zijn we vanaf het allereerste moment gepassioneerd door de speed pedelecs. We kennen deze tweewielers als geen ander en delen graag onze liefde voor fietsen met jou. Ons bedrijf is gevestigd in Rotterdam, maar we leveren fietsen door heel Nederland en België. Daarnaast bieden we een handige ophaal- en brengservice aan.

Bij Luxueuze Bikes vind je een prachtige selectie van tweedehands/jong gebruikte speed pedelecs, e-bikes en elektrische bakfietsen uit het hoogste segment. En het beste van alles? We bieden ze aan voor zeer scherpe prijzen. Dit maakt ons de ideale plek om een fiets te kopen.

Of je nu op zoek bent naar een fiets voor woon-werkverkeer, een trendy stadsfiets, of een praktische bakfiets voor het gezin, bij Luxueuze Bikes hebben we voor ieder wat wils. Fietsen geeft je niet alleen frisse lucht en een milieubewuste keuze, maar ook leuke ervaringen met de kinderen. Zeg maar dag tegen problemen met files, parkeren en het tanken.

Bij Luxueuze Bikes staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets die past bij jouw behoeften en stijl. Neem een kijkje op onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment. We kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen bij Luxueuze Bikes!

Met vriendelijke groet,

Het Luxueuze Bikes-team