Ontdek de perfecte fietservaring met Luxueuze Bikes en maak gebruik van de voordelen van zowel het fietsplan van “Nationale Fiets Projecten” en het “FiscFree” fietsplan! Bij Luxueuze Bikes geloven we in het verwezenlijken van jouw fietsdromen, en nu hebben we geweldig nieuws: we zijn aangesloten bij zowel “Nationale Fiets Projecten” als het “FiscFree” fietsplan, waardoor je op een voordelige manier jouw ideale fiets kunt bemachtigen via jouw werk!

Stel je voor: het comfort, de stijl en de luxe van jouw droomfiets die perfect past bij jouw levensstijl. Of je nu op zoek bent naar snelheid en sportiviteit met een speed pedelec, het gemak en de elegantie van een stadsfiets, of het plezier van een elektrische fiets, Luxueuze Bikes heeft de perfecte match voor jou. Onze hoogwaardige fietsen zijn een combinatie van vakmanschap, duurzaamheid en geavanceerde technologieën, zodat je kunt genieten van een moeiteloze rijervaring.

En nu komt het spannende deel: het Nationale Fiets Projecten en het FiscFree fietsplan. Deze fietsplannen bieden je de mogelijkheid om jouw droomfiets voordelig aan te schaffen met fiscale voordelen via jouw werkgever. Het is een kans om niet alleen een gezonde keuze te maken, maar ook te profiteren van aantrekkelijke kortingen. Zo wordt jouw fietsavontuur niet alleen een lust voor het oog, maar ook een zegen voor jouw portemonnee.

Waar wacht je nog op? Begeef je op een onvergetelijke fietsreis met Luxueuze Bikes, het Nationale Fiets Projecten en het FiscFree fietsplan. Breng vandaag nog een bezoek aan onze website en ontdek de uitgebreide collectie van hoogwaardige fietsen die op je wacht. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen de fiets te vinden die past bij jouw smaak en behoeften.

Maak jouw fietsdromen werkelijkheid met de voordelen van het Nationale Fiets Projecten en FiscFree fietsplan bij Luxueuze Bikes. De weg naar jouw ultieme fietservaring begint hier!”

Een medewerker heeft via het fietsplan van FiscFree gemiddeld 40% belastingvoordeel op een nieuwe (elektrische) fiets. Hij of zij betaalt hiervoor namelijk met het brutoloon. Medewerkers zien de fiets op dit moment als meest gewaardeerde extra secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit blijkt uit recente cijfers van FiscFree®. Meer dan 60% van de vrije ruimte is in het ‘coronajaar’ 2021 besteed aan fietsen.

Al je voordelen op een rij

  • Schaf met gemiddeld 40% voordeel de nieuwste producten aan
  • Ruime keuze uit aantrekkelijke producten
  • Via je werkgever geregeld: dús betrouwbaar

Bekijk zelf hoe eenvoudig het werkt